AJAX KeyPad Plus

Vezeték nélküli
Gyors telepítés

Mobil aplikáció
Felhőalapú

AJAX KeyPad Plus

Vezeték nélküli RFID olvasóval ellátott billentyűzet

ajax-keypad-lakas

Érintésmentes vezérlés megbízhatósági kompromisszumok nélkül. 
A KeyPad Plus a design, a fejlett titkosítási technológia és a kidolgozott felhasználói élmény kombinációja a legegyszerűbb és legvédettebb biztonsági kezelés érdekében. Élesítsd és hatástalanítsd az Ajaxot, aktiváld az éjszakai üzemmódot és kezeld az egyes csoportokat Pass kártyával vagy Tag kulcstartóval. (A kártyák és kulcstartók külön kaphatók!)

Többszintű szabotázs elleni védelem

Tamper védelem

A felhasználók és a biztonsági cég(amennyiben szerződésben állsz velük) értesítést kapnak, ha valaki leveszi a billentyűzetet a tartóról.

Hitelesítés

Ha érvénytelen kártyát vagy kulcstartót próbálnak használni, a rendszer riasztást ad ki.

keypad-plus-rfid

Blokkolás a jelszó találgatásakor

Három egymás után beírt rossz jelszó blokkolja a billentyűzetet és riasztást vált ki.

Lekérdezési időközök

A rendszer kevesebb mint egy perc alatt észleli a billentyűzettel való kommunikáció megszakadását

Csúcsszintű adatvédelem
A felhasználók gyors és biztonságos azonosítása érdekében a KeyPad Plus a DESFire® technológiával rendelkezik. Ez a kategóriájában legjobb érintésmentes megoldás a felhasználó kártyával, vagy kulcstartó-olvasóval történő azonosítására.
A DESFire® az ISO 14443 nemzetközi szabványon alapul és átfogó, 128 bites titkosítást és másolásvédelmet ötvöz. Ezt a technológiát az európai fővárosok közlekedési rendszereiben és a NASA beléptető rendszereiben is használják.

Kiemelkedő autonómia
A teljesen új KeyPad Plus firmware a legtöbbet hozza ki az előre telepített akkumulátorokból.
A billentyűzet még az érintésmentes azonosítási funkció napi használata esetén is 3,5 évig működik elemcsere nélkül.
A kártya- és kulcstartó-olvasó kikapcsolásával pedig az akkumulátor élettartama eléri a 4,5 évet.
A KeyPad Plus előre figyelmezteti a felügyeleti állomást és a felhasználókat az elemek cseréjének szükségességére.

Távoli hozzáférés-szabályozás
Állítson be személyes jelszavakat, hogy tudja, ki és mikor hatástalanította a rendszert: a felhasználónév megjelenik az értesítésben és az eseménynaplóban.
A Pass vagy Tag meghatározott jogosultságokkal rendelkező felhasználóhoz is hozzárendelhető, hogy bizonyos csoportok vagy az egész telephely biztonságát ellenőrizze. Az Ajax alkalmazás lehetővé teszi a hozzáférési jogosultságok valós idejű kezelését. Korlátozhatja, kiterjesztheti vagy azonnal letilthatja a hozzáférést.

Felhasználók hozzáadása gyors és egyszerű
Az Ajax-rendszerek akár 200 tag-et vagy kártyát is támogatnak. (A Hub modelltől függően: Hub 2 - legfeljebb 50 felhasználó, Hub Plus - legfeljebb 99, Hub 2 Plus - legfeljebb 200) Hozzáadáskor nem kell Ajax-fiókokat létrehozni az új felhasználók számára, csak egy eszközt kell megnevezni és hozzáférési jogosultságokat definiálni. Ez megkönnyíti a rendszer vezérléséhez való hozzáférés delegálását az ideiglenes alkalmazottak vagy a bejövő személyzet számára.

kartya_es_tag
  1. Biztonsági üzemmód jelzése 
    A KeyPad Plus fény- és hangjelzése lehetővé teszi a biztonsági állapot ellenőrzését az Ajax alkalmazás nélkül. A háttérvilágítás hangereje és fényereje állítható.
  2. Néma riasztás továbbítása egy felügyeleti állomásra
    Ha a támadók a rendszer hatástalanítására kényszerítenek. A kényszerítő kód lehetővé teszi a hatástalanítás szimulálását a KeyPad Plus-on keresztül. A felhasználót a szirénák, az alkalmazás és a billentyűzet kijelzése nem leplezi le, de a riasztás jelzése azonnal továbbításra kerül a központi felügyeleti állomásra.
  3. Garantált riasztás kézbesítés
    A Jeweller rádióprotokollt úgy fejlesztettük ki, hogy biztosítsuk a rendszer összes eszközének zavartalan működését. A rádiós protokoll időkereteket használ a csatlakoztatott eszközök kommunikációjának szinkronizálására, hitelesítést a hamisítás kiküszöbölésére, és titkosítást a hackelés elleni védelem érdekében.
kaypad-3

* Kétirányú kommunikáció akár 1700
   méteres távolságban is
* 5 ReX rádiójel-tartománybővítő
   egy rendszerben
* Beállítható ping-intervallum
  12-48 másodpercig

Intelligens biztonsági menedzsment konzol

Használj forgatókönyveket, hogy a napi rutinodat beállítsd az Ajaxon.
Élesítéskor a rendszer kikapcsolja a világítást, a vizet és az elektromos készülékeket, bezárja a redőnyöket, mindezt egyetlen érintéssel a KeyPad Plus-on.

Könnyű telepítés

A KeyPad Plus csatlakoztatása és konfigurálása az Ajax alkalmazásokban történik. Nincs szükség a ház szétszerelésére vagy az elemek beszerelésére.
A rendszerhez való hozzáadás egyszerűen egy QR-kód beolvasásával történik. A telepítőnek csak az eszközt kell tesztelnie, kártyákat hozzáadni és hozzáférési jogosultságokat beállítani.

Smart Home Magyarország

Iroda: H-1013 Budapest,
Attila út 13.

Keress minket:

ajax@riaszto-kamera.hu
Telefon: +36 (70) 2222 011